200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Documentație CazareLaTelefon.ro

1. Introducere

Bine ați venit în lumea CazareLaTelefon! Aici veți găsi informații detaliate despre funcționalitățile noastre și modul în care acestea vă pot ajuta să vă promovați unitatea de cazare sau să vă bucurați de serviciile de cazare.

2. Cont - Înregistrare și Setări

La înregistrare, există două tipuri de conturi disponibile: pentru clienți și pentru unități de cazare. Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Înregistrare

Pentru a vă înregistra ca business, bifați căsuța "Cont Afacere" în timpul procesului de înregistrare.

  • Bifați căsuța Cont Afacere dacă sunteți o unitate de cazare.
  • În câmpul nume, introduceți numele proprietarului sau numele unității de cazare.
  • Completați cu adresa de email validă și parola dorită.

Pentru a vă înregistra ca client, nu bifați căsuța "Cont Afacere".

  • Completați formularul cu numele, adresa de email și parola dorită.

Setări Cont

După înregistrare, puteți accesa setările contului pentru a personaliza profilul.

Setări cont proprietar

  • Descriere, bio și link-uri sociale pentru promovarea profilului.
  • Numere de contact WhatsApp și Viber pentru comunicare directă.
  • Link către site-ul web pentru a crește vizibilitatea afacerii.

Avatar și Cover

Personalizați-vă pagina de profil adăugând un avatar și o imagine de cover, pentru a vă face profilul mai atractiv și personalizat.

3. Portofel

Portofelul este disponibil exclusiv pentru conturile business și poate fi încărcat cu credite. Creditele pot fi utilizate pentru promovarea anunțurilor unităților de cazare sau anunțurilor de angajare.

a. Credit și valabilitate

Creditul este valabil pe o perioadă nedeterminată și poate fi folosit oricând pentru promovarea anunțurilor în cadrul aplicației. Creditul adăugat nu poate fi returnat.

b. Cum să adaugi credit

Pentru a adăuga credit în portofel, navigați la secțiunea Portofel, apoi apăsați pe butonul "Adaugă credit în portofel". Selectați valoarea cu care doriți să încărcați contul și introduceți datele de plată.

c. Tipuri de planuri pentru anunțuri

Există trei tipuri de planuri disponibile pentru anunțuri: Start, Standard și Pro.

  • Start (50 de credite): Permite postarea simplă a anunțului, fără beneficii suplimentare.
  • Standard (100 de credite): Oferă vizibilitate extra anunțului dumneavoastră.
  • Pro (200 de credite): În afară de vizibilitatea crescută, oferă posibilitatea de a accepta rezervări direct prin intermediul platformei.

4. Utilizarea platformei

Cu funcționalități precum "Postare", "Anunț", "Postare Anunț de Angajare" și "Story", CazareLaTelefon.ro este un spațiu unde creativitatea și profesionalismul se întâlnesc în mod inedit.

Prin funcția de "Postare", utilizatorii pot să creeze bloguri complete în care să împărtășească experiențe de călătorie, sfaturi sau chiar ghiduri detaliate. Funcția "Anunț" permite unităților de cazare să-și prezinte serviciile sub forma unui meniu virtual, listând tipurile de camere oferite și definind prețurile pentru fiecare dintre ele.

"Story" este funcția ce aduce viață în povestea serviciilor de cazare, încărcând imagini captivante disponibile timp de 24 de ore, împărtășind momente speciale sau promoții curente. "Chat în timp real" facilitează comunicarea directă între călători și reprezentanții unităților de cazare.

Funcționalitățile "Follow" și "Newsfeed" încurajează conexiunile și actualizările în timp real, creând un flux constant de inspirație.

a. Cum să adaugi o unitate de cazare

Pentru a adăuga o unitate de cazare, completați formularul de anunț cu informații detaliate despre proprietate, inclusiv imagini, nume, descriere, categorie, localizare și dotări. Selectați planul dorit și aveti grija sa aveti suficient credit in portofel pentru a posta anuntul cu planul respectiv.

b. Cum să postezi un post pe blog

Pentru a crea un post pe blog, aveți nevoie doar de conținut, similar platformelor de socializare. Pentru a adăuga valoare, puteți include titlu, imagine și categorie la alegere.

c. Cum să postezi un anunț de angajare

Postați anunțuri de angajare pentru posturile disponibile, momentan limitat la receptioner și menajeră. Detaliați cerințele jobului și procesul de aplicare pentru a atrage candidați potriviți.

Acasa
Poveste
Blog
Contact