200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Pitești , Argeș

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Pitești

Pitești este un oraș din județul Argeș, România. Este un important centru cultural și economic al regiunii, oferind o varietate de atracții turistice și facilități moderne. Descoperă centrul istoric al orașului, parcurile îngrijite și evenimentele culturale din zonă.

Filtreaza dupa categorie
Casa în Pitești
Casa Agape din Pitești
standard

Casa Agape din Pitești

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 20

Casa Agape Pitești, located on Calea Câmpulung Street, no. 3 - Map ​Capacity: Max. 17 adults and 5 children in 6 accommodation spaces. It is probably one of the best choices for a stay and relaxation for a period of time or overnight! Pets are not allowed on the premises and smoking is only permitted in the designated area! Each room is equipped with a wardrobe, towels, private bathroom, and TV! There is a common living room for relaxation, serving tea, coffee, or snacks. The living room is equipped with a refrigerator, tables, chairs, and sofas. Prices are on a hotel basis per room, depending on the number of guests. The property is located near the Vivo Mall Pitești (...).

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Pitești
Pensiunea Diana din Mărăcineni
pro

Pensiunea Diana din Mărăcineni

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 18

Pensiunea Diana Mărăcineni vă invită să petreceți timpul liber într-o atmosferă relaxantă și liniștită, cu o priveliște panoramică asupra orașelor Pitesti și Mioveni. Amplasată în comuna Mărăcineni, satul Argeșelu, strada Principală, nr. 248, județul Argeș, această pensiune poate găzdui un număr maxim de 30 de adulți, în cele 15 spații de cazare disponibile. Închiriem pensiunea în întregime, către un singur grup, oferind astfel intimitate și confort deplin. De asemenea, vă puteți bucura de brunch-uri și puteți opta pentru pensiune completă, cu 3 mese pe zi. Dacă preferați să gătiți singuri, aveți la dispoziție bucătăria complet echipată, zona de grătar și vesela necesară. Pensiunea dispune de 15 camere, inclusiv 8 camere duble, 5 camere twin și 2 camere duble cu jacuzzi profesional. Fiecare cameră are baie proprie, balcon, internet Wi-Fi gratuit și televizor Samsung FullHD. Organizăm diverse activități, cum ar fi teambuilding-uri, conferințe, evenimente festive, zile onomastice, nunți, botezuri, întâlniri de afaceri, tabere etc. De asemenea, aveți posibilitatea de a închiria și Pensiunea Andrei (la 70 de metri de Pensiunea Diana), care oferă 8 camere și facilități multiple de cazare. Pe teritoriul pensiunii se află un teren multifuncțional pentru sporturi precum fotbal, tenis de câmp și volei, iluminat cu nocturnă, masă profesională de ping pong, videoproiector, ecran de proiecție, tablă cu markere și bureți, microfon

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Pitești
Pensiunea Andrei din Mărăcineni
pro

Pensiunea Andrei din Mărăcineni

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 15

Pensiunea Andrei Mărăcineni este situată în satul Argeșelu, la adresa str. Principală, nr.204. Aceasta poate găzdui până la 16 adulți, în 8 camere. Amplasată pe drumul Dn73, în comuna Mărăcineni, satul Argeșelu, nr. 248, Pensiunea Agroturistică Andrei oferă o poziție deosebită. Ea se află la poalele pădurii și are o priveliște superbă către două orașe - Pitești, la dreapta, și Mioveni, la stânga. Clădirea pensiunii a fost construită la cele mai înalte standarde și dispune de 8 camere de lux, fiecare cu baie proprie și balcon. Camerele sunt luminoase, spațioase și sunt dotate cu saltele superioare de 5 stele, pilote și perne din puf de gâscă de cea mai bună calitate. 7 dintre acestea au paturi de tip king size cu o lățime de 2 m, în timp ce cea de-a 8-a cameră are un pat de 1,60 m și unul de 1,40 m. Televizoarele sunt de ultimă generație (smart TV full HD Samsung în fiecare cameră) și există un televizor Samsung 4K cu Netflix preinstalat și un sistem home cinema, tot de la Samsung, în living. Acesta are și un șemineu din lemn masiv adus din Canada. Întregul parter beneficiază de încălzire prin pardoseală pentru un confort sporit. Bucătăria este complet mobilată și utilată, iar a doua bucătărie se află în zona de grătar, pentru a facilita prepararea mâncărurilor. De pe balcon și de pe terasa pensiunii se poate admira priveliștea către cele două orașe (Mioveni, la st

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Pitești
Pensiunea Florica din Ștefănești
start

Pensiunea Florica din Ștefănești

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 15

Pensiunea Florica Ștefănești, situată pe strada Gării Florica, numărul 1, are o capacitate maximă de 63 de adulți și 5 copii, în cele 30 de spații de cazare disponibile. Această pensiune se află la o distanță de 2,9 km de autostrada A1 (București-Pitești), la 2,3 km de intrarea în Pitești și la 4,3 km de primăria orașului. Oferă 31 camere primitoare, complet echipate și o parcare privată de 1400 m. Tarifele pentru grupuri sunt stabilite în funcție de numărul de persoane, perioada de ședere și alte opțiuni, iar reprezentanții acestora sunt rugați să ne contacteze pentru oferte personalizate. Coordonatele GPS sunt: Lat 44.86386 / Long 24.92026. Suntem bucuroși să vă primim într-un mediu liniștit și plăcut. (...)

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact