200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Piatra Neamt , Neamt

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Piatra Neamt

Piatra Neamt este un oraș situat în județul Neamt, România. Acesta este cunoscut pentru patrimoniul său cultural și istoric. Descoperă Cetatea Neamțului, Mănăstirea Neamț și bucură-te de frumusețea naturală a zonei.

Filtreaza dupa categorie
Vila în Piatra Neamt
Vila Blanca din Alexandru cel Bun
pro

Vila Blanca din Alexandru cel Bun

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 12

Vila Blanca Alexandrul cel Bun, satul Agârcia, strada Captării, numărul 3 - hartă • Capacitate: Maxim 16 adulți în 2 spații de cazare. Complexul este format din două vile individuale situate după cum urmează: Vila 1: etaj - 1 dormitor cu pat dublu matrimonial și 1 dormitor cu pat dublu matrimonial și un pat single; baie comună în coridor; parter - 1 dormitor cu pat dublu matrimonial și un pat single, baie și bucătărie complet utilată; Vila 2: etaj - 2 dormitoare cu pat dublu matrimonial, baie comună în coridor și un dormitor cu pat dublu matrimonial cu baie proprie; parter - 1 dormitor cu pat dublu matrimonial și baie proprie; bucătărie complet utilată; Vilele sunt prevăzute cu următoarele facilități: parcare, grătar, dormitoare cu pat matrimonial și TV, bucătărie complet utilată + canapea extensibilă, WI-FI. Complexul este situat într-o zonă superbă, pe malul lacului Bâtca Doamnei, unde se pot desfășura numeroase activități, precum: pescuit, plimbări cu bicicleta, drumeții montane, etc. În sezonul rece, vă rugăm să ne informați cu cel puțin 24 de ore înainte de sosirea dvs. Vilele pot fi închiriate și separat. (...) citiți întreaga descriere a proprietății reducți descrierea proprietății

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Motel în Piatra Neamt
Motel Cochet din Piatra Neamț
standard

Motel Cochet din Piatra Neamț

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 11

Motelul Cochet Piatra Neamț, situat pe strada Traian nr. 100 - harta ​Capacitate: Max. 18 adulți în 8 spații de cazare, vă oferă șansa de a vă relaxa și bucura într-un cadru primitor. Vă punem la dispoziție 9 camere și 3 apartamente modern mobilate, dotate cu televizoare LCD-LED și acces nelimitat la internet de mare viteză. Vă puteți bucura de o priveliște deosebită de pe balconul camerelor amplasat în una dintre cele mai frumoase zone ale orașului. Motelul oferă servicii pentru activităţi recreative, schi sau pentru afaceri. Curtea motelului este spațioasă și asigură parcare în incinta sa pentru evitarea situațiilor neplăcute. Fiecare cameră are propriul grup sanitar și este dotată și amenajată astfel încât să vă ofere tot confortul necesar pentru o vacanță cât mai plăcută. (...)

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Piatra Neamt
Pensiunea Rina din Doamna
standard

Pensiunea Rina din Doamna

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 13

Pensiunea Rina Doamna, str. Pârâul Doamnei, nr. 51 - mapă Capacitate: Max. 12 adulți în 6 camere de cazare Pensiunea Rina - o altfel de pensiune! Suntem încântați să vă primim în mediul familial al pensiunii noastre, unde vă vom oferi cele mai înalte servicii și vă veți simți ca acasă. Situată într-o zonă geografică deosebită - înconjurată de munți și lângă păraul Bâtca Doamnei, pensiunea noastră montană se află la doar 5.3 km distanță de centrul orașului Piatra Neamț. Aici puteți vizita numeroase monumente istorice și religioase, puteți practica sporturi de iarnă (ski, snowboard) și puteți porni în multe trasee turistice. În același timp, locația noastră se caracterizează prin liniștea și retragerea sa, devenind un punct de reper pe harta unităților turistice din zonă. Pensiunea dispune de terasă, parcare și curte, unde vă puteți pregăti grătarul, și de un living cu TV. Bucătăria complet utilată, cu acces la apa caldă, încălzire centrală și TV și telefon, vă oferă posibilități de cazare și odihnă în orice anotimp. Vă așteptăm cu drag! (...)

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Casa în Piatra Neamt
Casa de vacanță Desculti Prin Iarba din Alexandru cel Bun
standard

Casa de vacanță Desculti Prin Iarba din Alexandru cel Bun

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 21

Casa de vacanță "Desculți Prin Iarba" se află în satul Bistrița, la adresa strada Profesorilor, numărul 41. Această proprietate are capacitatea de cazare de maxim 4 adulți într-un singur spațiu. Situată într-o zonă liniștită și cu aer curat, la doar 6 km de centrul orașului Piatra Neamț, vă oferim posibilitatea de a vă relaxa și de a vă conecta cu natura. Dorim să vă încurajăm să vă lăsați încălțările și grijile deoparte și să vă bucurați de frumusețea din jur. Punem la dispoziție 2 căsuțe, fiecare având 2 dormitoare și o baie proprie, precum și o bucătărie și o cameră de zi. Capacitatea fiecărei căsuțe este de 5 persoane. Beneficiați și de o terasă unde puteți savura o grămadă de mâncăruri gătite la grătar, iar copiii se pot distra fără griji în zona de joacă, admirând ratele fericite care se scaldă în iaz.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Piatra Neamt
Pensiunea Nora Turism din Piatra Neamț
start

Pensiunea Nora Turism din Piatra Neamț

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 10

Descrierea proprietatii turistice "Pensiunea Nora" Piatra Neamț Situata pe strada Petru Movilă, numarul 162 A, Pensiunea Nora Turism ofera cazare pentru un numar maxim de 25 de adulti, in 8 spatii de cazare. Aceasta se afla in municipiul Piatra Neamt, la doar 3 km de Manastirea Bistrita. Cu o frumoasa vedere catre Lacul Batca Doamnei, pensiunea devine o atractie deosebita, unde pescuitul si plimbarile cu barca nu lipesc din activitatile turistice. Peisajul este extrem de relaxant. Accesul se face pe DN 15, pe traseul Piatra Neamț- Bicaz - Cheile Bicazului - Lacul Roșu. Avand o pozitie centrala, la intersectia traseelor turistice din judetul Neamt, Pensiunea Nora este locul ideal pentru a porni in excursii catre cele mai importante obiective turistice din zona, atat de interes national cat si international. Printre acestea se numara muzeele istorice si etnografice, Manastirea Bistrita, Manastirea Pangarati cu cea mai mare incarcatura istorica din zona Piatra Neamt, Lacul Izvorul Muntelui, Lacul Roșu si Cheile Bicazului, Rezervatia de Zimbri, Parcul National Vanatori, dar si Manastirile Secu, Sihastria si Neamt, precum si Cetatea Neamtului, altele.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Piatra Neamt
Pensiunea Lory din Alexandru cel Bun
standard

Pensiunea Lory din Alexandru cel Bun

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 14

Pensiunea Lory Alexandru cel Bun, situată în satul Agârcia, pe strada Teiului, numărul 4 - vezi harta, poate găzdui până la 21 de adulți în cele 5 camere de cazare ale sale. Pensiunea dispune de un jacuzzi și oferă un loc liniștit și relaxant într-o zonă rurală, la doar 6 km de orașul Piatra Neamț. Amplasată pe malul râului Bistrița, pensiunea oferă o atmosferă caldă și plăcută pentru suflet sau, în cazul unui grup mai mare, este locul ideal pentru petreceri și evenimente speciale. Dimineața, aerul proaspăt de munte și mirosul de fum de la sobele din sat te vor readuce în amintiri din copilărie, petrecute la bunici. Veți beneficia de tot confortul într-un colț de rai, în mijlocul naturii. Pe timpul iernii, puteți face o plimbare gratuită cu sania trasă de cai, ca în povești, prin pădurile din apropiere. În timpul verii, puteți participa la o partidă de pescuit pe lacul Batca Doamnei sau lacul Pângărați, cu barca. (...) citiți toată descrierea proprietății.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Piatra Neamt
Pensiunea Oana din Alexandru cel Bun
pro

Pensiunea Oana din Alexandru cel Bun

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 16

Pensiunea Oana Alexandru cel Bun, situată în satul Bistrița, str. Petru Rareș, nr. 292 - Harta Unitatii Pensiunea are o capacitate de maxim 10 adulți și 2 copii, împărțită în 4 spații de cazare. Aceasta se află la ieșirea din Piatra Neamț spre Bicaz (oposta stației Petrom). Unitatea este compusă din 3 corpuri de cazare, care includ: Corpul A- parter: 2 camere cu 2 paturi, etaj 1: 1 cameră (cu 1 pat matrimonial și 1 pat simplu), 1 cameră (cu 3 paturi), 1 apartament (2 camere, fiecare cameră cu 2 paturi), etaj 2: 1 cameră cu 2 paturi, 1 apartament (2 camere, 1 cameră cu 1 pat și 1 cameră cu 2 paturi). Fiecare cameră este dotată cu TV și baie proprie. Corpul B- etaj 1: 2 apartamente (2 camere, una cu pat matrimonial, și una cu 2 paturi). Fiecare apartament este dotat cu TV, baie proprie, frigider și un living în care se poate servi masa. Corpul C- etaj 1: 2 camere (cu 1 pat matrimonial), 2 băi comune pe hol, o bucătărie și un frigider. Etajul 2 cuprinde și el 2 camere (cu 1 pat matrimonial), 2 băi comune pe hol, o bucătărie și un frigider. (...) Citeste tot cuprinsul descrierii unitatii.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Piatra Neamt
Pensiunea Roua din Alexandru cel Bun
pro

Pensiunea Roua din Alexandru cel Bun

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 13

Pensiunea Roua Alexandru cel Bun, situată în satul Bistrița, în zona Principală, la adresa nr. 225 - vedeti harta ​Capacitate de cazare: maxim 38 de adulți și 2 copii în 17 camere.Pensiunea noastră elegantă are o capacitate de 40 de locuri, distribuite în două clădiri, Corporationul 1 cu 10 camere și Corporationul 2 cu 7 camere, care a fost complet renovată în 2021. Ea este amplasată la doar 4 km de centrul orașului Piatra-Neamț, la ieșirea spre Bicaz. Principalele obiective turistice din zonă includ:Centrul orașului Piatra-Neamț - la doar 5 kmPârtia de schi din Piatra-Neamț - la 8 kmParcul Cozla și Grădina Zoologică din Piatra-Neamț - la 5 kmCurtea și Biserica Domnească din Piatra-Neamț - la 5 kmBaza Hipică - la 5,5 kmȘtrandul din Piatra-Neamț - la 5 kmMuzeul Memorial "Calistrat Hogaș" - la 4,5 kmGara Piatra-Neamț (telegondolă) - la 4,5 kmRuinele cetății geto-dacice de la Bâtca Doamnei (Petrodava) - la 10 kmSinagoga Catedrală - la 5 kmSchitul Doamna - la 7 kmBiserica "Adormirea Maicii Domnului" - la 4 kmBiserica "Sf. Ioan" - la 5 kmBiserica "Bună Vestire" - la 8 kmMănăstirea Bistrița - la 3 kmCrucea de la Bisericani (punctul de belvedere panoramic) - la 6,5 kmMănăstirea Pangarați - la 11 kmBarajul

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Cabana în Piatra Neamt
Cabana Scăricica din Alexandru cel Bun
pro

Cabana Scăricica din Alexandru cel Bun

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 14

Cabana Scăricica Alexandru cel Bun este situată în satul Viisoara, pe șoseaua Dj157c, la numărul FN. Are o capacitate maximă de cazare pentru 11 adulți și 2 copii, în cele 7 spații de cazare disponibile. Aceasta oferă doar cazare, iar tarifele se pot verifica pentru perioada dorită, prețul diferențiindu-se în weekend. Cabana Scaricica este administrată de Ocolul Silvic Vaduri, din cadrul Direcției Silvice Neamț. Amplasată în comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț, cabana este situată în apropierea orașului Piatra Neamț, o adevărată perlă a Moldovei, ideală pentru o vacanță de câteva nopți. La o altitudine de 425 m, turistii pot admira o priveliște panoramică asupra pădurilor de foioase și rășinoase din ocolul silvic, fiind încântați de frumusețea culorilor în orice anotimp. Cabana este o construcție cu un etaj și mansardă, cu 7 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu două paturi și 3 camere single, toate dotate cu televizor și baie proprie. De asemenea, cabana dispune de un mic salon și unul mai mare, cu o terasă închisă, o bucătărie complet utilată și o mansardă cu masă de biliard și un balcon mare închis. Pe lângă atracțiile turistice din Piatra Neamț, precum Curtea Domnească cu biserica ctitorită de Ștefan cel Mare, telegondola, baza hipică, complexul “Peste vale” și pârtia de schi Cozla, turiștii pot vizita și alte locuri de interes din apropiere. Lacul Pangarati este un loc ideal pentru

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Vila în Piatra Neamt
Vila Art Of Harmony din Piatra Neamț
start

Vila Art Of Harmony din Piatra Neamț

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 14

Vila Art of Harmony Piatra Neamț, str. Petrodava, nr. 73 - hartă Capacitate: Maxim 2 adulti si 1 copil in 1 spatiu de cazareUn colt de rai unde te poti relaxa intr-o atmosfera linistita si respira aer curat! Locatia noastra se afla pe malul Lacului "Batca Doamnei", la doar 7 km de centrul orasului Piatra Neamt si la 3 km de Strandul Tineretului, intr-o zona linistita de munte. Orasul nostru, odinioara numit "Perla Moldovei", te asteapta cu multe atractii de vizitat, cum ar fi Manastirile Pangarati, Bistrita, Agapia, Secu, Sihastria, Secu, Neamt. De asemenea, poti descoperi locatii din Parcul Tineretului, situri arheologice, Valea celor Doisprezece, Satul lui Mos Craciun, Active Park Negresti, Telegondola Piatra Neamt, Cetatea Neamtului, Rezervatia de Zimbri si multe altele. Vila Art of Harmony poate gazdui 16 persoane, intr-o atmosfera calda si primitoare. Dispune de 7 camere duble dotate cu baie privata, TV, internet, conexiune wireless si balcon (...) citeste intreaga descriere a unitatii expand_more restrange text

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact