200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Braila , Braila

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Braila

Brăila este un oraș situat în județul Brăila, România. Acesta se află pe malul Dunării și oferă o combinație între atmosfera urbană și frumusețea naturală a râului. Descoperă portul, promenada și bucură-te de gastronomia și cultura locală.

Filtreaza dupa categorie
Hotel în Braila
Hotel Unique Garden din Lacu Sărat
pro

Hotel Unique Garden din Lacu Sărat

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 19

Hotelul Unique Garden Lacu Sărat, situat pe șoseaua Principală, numărul 29, are o capacitate maximă de 28 de adulți în 14 camere de cazare. Deschis în anul 2023, hotelul nostru oferă turiștilor săi spații de cazare moderne și spațioase, dotate cu facilități de înaltă calitate. Situat la doar 2,5 km distanță de renumita stațiune Lacu Sărat și la aceeași distanță de orașul Brăila, acesta este locul perfect pentru cei care doresc să se odihnească în drumul lor spre mare sau căută o locație liniștită, departe de aglomerația și traficul intens al orașului. Hotelul dispune de un restaurant propriu, o piscină și mai multe terase, oferind locuri de relaxare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Oferim de asemenea săli de conferințe complet echipate, perfecte pentru activități de afaceri. Hotelul Unique Garden este mai mult decât un simplu loc de cazare, este o experiență minunată care îmbină luxul rafinat cu o atmosferă prietenoasă. Vă așteptăm cu drag!

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Complex în Braila
Hanul La Olteanu din Brăila
standard

Hanul La Olteanu din Brăila

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 16

Hanul La Olteanu este o proprietate turistică situată în Brăila, pe șoseaua De Centură, la numărul 194A. Acesta are o capacitate maximă de cazare de 15 adulți în 7 camere disponibile. Proprietatea oferă o terasă cu grătar pe cărbuni și un meniu tradițional românesc pentru a vă bucura de o experiență autentică.

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact