200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

POVESTEA NOASTRA

Despre CazareLaTelefon.ro

Intr-un colț virtual al României, s-a născut o aplicație revoluționară pentru industria de cazare - CazareLaTelefon.ro. Cu mândrie ne prezentăm drept prima platformă de social media din țară, dedicată în totalitate serviciilor de cazare. Cu o pasiune pentru oaspeți și tehnologie, am creat această aplicație pentru a conecta pasionații de călătorii cu furnizorii de servicii de cazare, aducând împreună o comunitate vibrantă și inovatoare. Ce ne face cu adevărat speciali? Ei bine, la CazareLaTelefon.ro, ne-am asumat misiunea de a transforma experiența atât pentru unitățile de cazare, cât și pentru clienții lor. Aplicația noastră oferă două tipuri de conturi: "Unitate de Cazare" și "Călător". Astfel, atât unitățile de cazare, cât și utilizatorii individuali pot să-și creeze un profil personalizat în cadrul platformei.

Functionalitati

Cu funcționalități precum "Postare", "Anunț", "Postare Anunț de Angajare" și "Story", CazareLaTelefon.ro este un spațiu unde creativitatea și profesionalismul se întâlnesc în mod inedit. Prin funcția de "Postare", utilizatorii pot să creeze bloguri complete în care să împărtășească experiențe de călătorie, sfaturi sau chiar ghiduri detaliate. Funcția "Anunț" permite unităților de cazare să-și prezinte serviciile sub forma unui meniu virtual. Aici, acestea pot lista tipurile de camere oferite, pot defini prețurile pentru fiecare dintre ele și pot primi rezervări din partea călătorilor interesați. De asemenea, aplicația oferă posibilitatea de a posta anunțuri de angajare, permițând astfel unităților să găsească rapid personal potrivit pentru poziții precum personal de întreținere, bucătar sau alte roluri specializate. "Story" este funcția ce aduce viață în povestea serviciilor de cazare. Încarcă imagini captivante, care vor fi disponibile timp de 24 de ore, împărtășind cu urmăritorii tăi momente speciale sau promoțiile curente.

Follow si Newsfeed

În plus față de aceste funcționalități, CazareLaTelefon.ro încurajează conexiunile prin intermediul "Follow" și "Newsfeed". Cu "Follow", utilizatorii pot urmări unitățile preferate, primind actualizări în timp real despre ofertele și evenimentele acestora. "Newsfeed" aduce în prim plan postările de la unitățile urmărite, dar și de la altele similare, creând un flux constant de inspirație.

Chat CazareLaTelefon.ro

Dar ce e o comunitate de cazare fără comunicare? Cu funcția de "Chat în timp real", călătorii pot să discute direct cu reprezentanții unităților de cazare, punând întrebări, rezervând camere sau discutând detalii importante. CazareLaTelefon.ro a devenit inima și sufletul comunității de cazare din România, redefinind modul în care unitățile și călătorii interacționează în mediul digital. Cu fiecare postare, anunț sau conversație, suntem mândri că aducem într-un singur loc pasiunea pentru călătorii și excelența în industrie. Așa că vă invităm să intrați în lumea noastră virtuală și să vă lăsați inspirați și răsfățați!

Versiunea beta

Vă dezvăluim încă o veste - CazareLaTelefon.ro este într-o continuă evoluție. În anul 2023, suntem bucuroși să anunțăm că ne aflăm în versiunea beta, aducând o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi pentru a vă oferi o experiență mai bogată și mai eficientă. Suntem dedicați să dezvoltăm fiecare aspect al aplicației noastre pentru a corespunde nevoilor și dorințelor comunității noastre.

ROADMAP

CazareLaTelefon.ro v 1.0 alfa

01.05.2023 Lansare versiune 1.0 alfa

Echipa noastră a lansat aplicatia in varianta alfa - Versiunea beta se va lansa pe 15 August 2023

CazareLaTelefon.ro v 1.0 beta

15.08.2023 Lansare versiune 1.0 beta

Echipa noastra lanseaza aplicatia in versiunea beta - valabila pana la sfarsitul anului 2023

CazareLaTelefon.ro v 1.1 beta

15.09.2023 Deblocare sistem de rezervari pentru unitati de cazare

Sistemul de rezervari a fost lansat pe 10 Septembrie 2022

CazareLaTelefon.ro v 1.2 beta

01.11.2023 Deblocare sistem de recenzii pentru unitati de cazare

Sistemul de recenzii in baza rezervarilor nu este disponibil pentru clienti in acest moment

CazareLaTelefon.ro v 1.0 stable - versiune actuala

01.01.2024 Lansare versiune 1.0 stable

Echipa noastră va lansa versiunea stabila dupa ce aplicatia trece de toate testele din varianta beta, inclusiv cele lansate in aproprierea variantei stable (formular de rezervari si de recenzii)

CazareLaTelefon.ro v 1.1

01.06.2024 Activare magazin online

Echipa CazareLaTelefon.ro va dezvolta o funcționalitate în aplicație și va permite unităților să listeze produse la vânzare

Update-urile următoare o să fie anunțate pe aceasta pagina

Acasa
Poveste
Blog
Contact