200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Drobeta-Turnu Severin , Mehedinți

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Drobeta-Turnu Severin

Drobeta-Turnu Severin este un oraș situat în județul Mehedinți, România. Acesta este cunoscut pentru istoria sa bogată și pentru monumentele importante. Descoperă Cetatea Severinului, Podul lui Traian și bucură-te de atmosfera istorică și de peisajele naturale de pe malul Dunării.

Filtreaza dupa categorie
Pensiune în Drobeta-Turnu Severin
Pensiunea Ceres din Batoți
standard

Pensiunea Ceres din Batoți

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 14

Pensiunea Ceres Batoți, str. Principală, nr. 52 - mapă ​Capacitate: Maxim 26 de adulți în 10 camere de cazare Situată pe malul Dunării, la intrarea în satul Batoți, Pensiunea Ceres este un loc perfect pentru a vă bucura de o vacanță relaxantă. Cu o suprafață de aproximativ 2000 mp, pensiunea este amplasată într-o zonă verde și oferă cazare exclusiv grupurilor de până la 26 de persoane. Pensiunea poate fi închiriată integral și se află la doar 20 km de Drobeta Turnu Severin. Pentru cazare, aveți posibilitatea de a alege dintre o gamă variată de opțiuni. Puteți opta pentru o cameră dublă cu pat matrimonial sau o cameră triplă cu un pat pentru două persoane și unul pentru o persoană. De asemenea, pensiunea dispune de două apartamente, fiecare cu un pat matrimonial și o canapea extensibilă, o cameră triplă la mansardă cu un pat matrimonial și unul pentru o persoană, precum și cinci bungalouri rustice, cu paturi twin sau matrimoniale la cerere, înconjurate de pomi fructiferi. La pensiune există două săli de restaurant, fiecare cu o capacitate de 26 de locuri, și o terasă spațioasă acoperită, în care puteți savura preparate culinare tradiționale și băuturi specifice zonei într-o atmosferă intimă și elegantă. Pensiunea este dotată cu încălzire centrală și aer condiționat, iar fiecare cameră dispune de o baie privată cu duș, articole de toaletă și baie, halate de baie, uscător de păr, minibar, telefon, televizor cu canale prin cablu și aer condiționat. Pentru petrec

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Hotel Palace Severin din Drobeta Turnu Severin
pro

Hotel Palace Severin din Drobeta Turnu Severin

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 14

Hotelul Palace Severin Drobeta Turnu Severin, amplasat în strada Calea Timişoarei, nr. 185, este o proprietate turistică ce poate găzdui un număr maxim de 50 de adulți și 24 de copii în 24 de spații de cazare. Situat la intrarea în orașul Drobeta Turnu Severin dinspre Timișoara, acest modern hotel de 3 stele a fost deschis în anul 2007 și a fost complet renovat în ianuarie 2021. Cu o locație excelentă la doar 1,5 km de centrul orașului, hotelul vă oferă 24 de camere, fiecare cu o atmosferă relaxantă și un decor deosebit. Oaspeții noștri pot beneficia de acces gratuit la Wi-Fi, parcare privată, aer condiționat în camere, băi private cu duș și uscător de păr, televizoare LCD / LED cu diagonala de 100 cm și o atmosferă intimă apreciată de cupluri. În incinta hotelului se află atât restaurantul, cât și salonul Palace. Restaurantul are o capacitate de 320 de locuri, în timp ce salonul poate găzdui 80 de persoane și au fost gazda unor sute de evenimente la care invitații au putut savura preparate tradiționale românești și specialități internaționale. (...)

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Casa Cojocaru din Drobeta Turnu Severin
pro

Casa Cojocaru din Drobeta Turnu Severin

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 18

Casa Cojocaru Drobeta Turnu Severin, located on Revoluției Street with the address 16-22 Decembrie 1989, no. 2 K - map Capacity: Maximum 9 adults and 2 children in 4 accommodation units. Situated in the center of Drobeta, near the promenade area of Crisan with beautiful rose alleys, very close to shops and just a few minutes away from the Mall Shopping Center. Casa Cojocaru Ionel offers modernly furnished rooms with double or twin beds, triple rooms, and rooms for 2 adults and 2 children. All rooms have their own bathroom, cable TV and free WI-FI.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Hostel La Conu Iancu din Drobeta Turnu Severin
pro

Hostel La Conu Iancu din Drobeta Turnu Severin

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 19

Pensiunea La Conu Iancu Drobeta Turnu Severin, str. Gării nr. 1 - hartă ​Capacitate: Maxim 16 adulți în 12 spații de cazare. Situată în apropierea Gării (la 50m de Gara) și cu Parcul Rozelor în spate, Pensiunea La Conu Iancu oferă 12 camere moderne, dintre care 8 camere single și 4 camere duble, toate cu baie proprie, televizor și internet wireless. Două camere duble și patru camere single sunt prevăzute cu aer condiționat. Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 de persoane, terasă și bar pentru a servi mâncare delicioasă și a savura băuturi răcoritoare.

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact