200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Rucar , Argeș

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Rucar

Rucăr este o localitate pitorească situată în județul Argeș, România. Cunoscut pentru peisajele sale montane impresionante, Rucăr te invită să descoperi tradițiile autentice și să te bucuri de ospitalitatea locuitorilor săi. Explorează frumusețea naturii înconjurătoare și savurează liniștea acestui colț de rai.

Filtreaza dupa categorie
Pensiune în Rucar
Pensiunea Haras din Rucăr
pro

Pensiunea Haras din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 16

Pensiunea Haras Rucăr, village Rucăr, str. Scărișoara, nr. 22 - hartă Capacitate: Maxim 10 adulți și 4 copii în 5 camere Oferim cazare într-o locație retrasă și liniștită, cu o sală complet și modern utilată precum și o bucătărie complet utilată. Sala dispune de un grup sanitar pentru serviciu, sistem audio pentru organizarea petrecerilor (stație și boxe audio, sistem de lumină) iar în exterior puteți să vă relaxați pe terasă, în foișor la un grătar, în jacuzzi cu apă caldă sau la piscină. De asemenea, pensiunea are parcare disponibilă. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră de Facebook - Pensiunea Haras - sau ne puteți contacta la numărul de telefon (...) Unitatea se închiriază exclusiv pentru minim două nopți. Încălzirea jacuzzi-ului și lemnele pentru grătar sunt incluse în preț. (...) citiți întreaga descriere a unității expand_more restrânge textul expand_less

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Rucar
Pensiunea Muntele Verde din Rucăr
standard

Pensiunea Muntele Verde din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 17

Pensiunea Muntele Verde Rucăr, situată în satul Săticul de Jos, pe strada Săticul De Jos, nr. 71A, poate găzdui maximum 18 adulți în 8 camere spațioase. Camerele sunt dotate cu băi proprii și sunt distribuite astfel: 6 camere cu pat matrimonial și 2 camere cu două paturi (1 pat dublu și un pat simplu). Adresa exactă a pensiunii este Str. Săticul de Jos nr. 71 A, sat Sătic, comuna Rucăr, județul Argeș. Coordonatele exacte ale pensiunii și traseul de acces pot fi găsite în secțiunea "Harta acces" de pe site-ul nostru. Pensiunea se află la 61 km distanță față de Brașov și la 35 km de Câmpulung. Există mai multe rute posibile pentru a ajunge aici din București, Pitești sau Târgoviște: - București-Pitești-Câmpulung-Rucăr-Podu Dâmboviței-Sătic - București-Târgoviște-Câmpulung-Rucăr-Podu Dâmboviței-Sătic (recomandat, deoarece este mai puțin aglomerat) Rutele posibile din Brașov sunt: - Brașov-Bran-Podu Dâmboviței-Sătic (...).

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Casa în Rucar
Casa De Lângă Lac din Rucăr
standard

Casa De Lângă Lac din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 11

Casa de Lângă Lac Rucăr, situated in Săticul de Jos Village, Luncile Baștii street, no. 85 - map ​Capacity: Max. 8 adults in 4 accommodation spaces Our pension, located in a mountainous area near the sources of Dâmbovița river, in the village of Sătic, 8 km away from Rucăr Argeș. Access to the area is made through Pitești-Brasov highway, at the entrance of Podul Dâmboviței village. We can say that we are in a small mountain resort, guarded by the Piatra Craiului mountain range, the Păpușa massif and the Drăgan peak. Our pension is surrounded by the Făgăraș Mountains, and as attractions we can mention: the Cave of the Bear, Lake Sătic which is 1 km long, and of course, the typical mountain flora. From here, you can take countless hikes on marked trails or mountain paths, go fishing in the 10 km long dam, or visit other tourist attractions such as the Dâmbovicioara cave, the "vâltoarea" of Rucăr, Bran Castle, the Mausoleum of the Heroes, etc. Our pension by the lake offers you: -4 rooms -4 bathrooms -Fully equipped open space living room -Internet access -TV in the rooms -Gazebo with barbecue -Free parking Enjoy a relaxing stay in one of the most beautiful and peaceful locations in Argeș County. For more details and information, we are at your disposal at 0732751528 (phone number) (...) read the full description of our property.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Rucar
Pensiunea Aaron`s Home din Rucăr
standard

Pensiunea Aaron`s Home din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 13

Pensiunea Aaron's Home Rucăr, sat Săticul de Jos, str. Principală - hartă Capacitate: Maxim 12 adulți în 6 spații de cazare Pensiunea Aaron's Home (fosta Pensiune ERA) este o proprietate turistică modernă și nouă situată în comuna Rucăr, județul Argeș, în satul Săticul de Sus. Oferim cazare pentru un număr de 12 persoane, distribuite în 6 camere cu băi proprii. Proprietatea noastră dispune de un living și o bucătărie complet utilate, precum și de un foisor echipat cu grătar și plită, masă și bănci pentru servit masa. În plus, avem o curte cu parcare, un spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde pentru relaxare. De asemenea, vă oferim două terase spațioase, dotate cu mese și scaune, una în fața pensiunii și una în spate. Turistii noștri sunt impresionați de priveliștea frumoasă a barajului din Săticul de Sus, care se poate observa de la proprietatea noastră. Zona în care ne aflăm este liniștită și încântătoare, cu o natură și un peisaj montan care încarcă fiecare persoană cu energie pozitivă. Pentru a afla mai multe detalii, pentru a face o rezervare sau pentru a solicita cazare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0751076657 sau 0744325271 (...).

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Rucar
Zumzetul Râului din Rucăr
pro

Zumzetul Râului din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 19

Zona mănoasa a râului Rucăr, situată în satul Rucăr, în Valea Lui Maldăr, la numărul 25 pe hartă, vă oferă posibilitatea de a vă bucura de o vacanță de relaxare și liniște. Proprietatea are o capacitate maximă de 8 adulți, distribuiți în 4 spații de cazare. În această lume agitată, suntem copleșiți de zgomot, stres și grabă. Rareori avem timp să ne bucurăm de momentele frumoase care ne aduc fericire și uneori ne dăm seama prea târziu că sufletul nostru este gol. De aceea, clipele de liniște sunt esențiale pentru a ne recupera energia și a ne reîncărca bateriile. Suntem obosiți de aglomerația și zgomotul orașului și ne dorim să respirăm aerul curat al naturii, care ne liniștește sufletul și relaxează mintea și trupul. Aici, grijile dispar, relaxarea și liniștea se îmbină creând o atmosferă incântătoare. În jurul pensiunii, vă puteți bucura de o plimbare liniștită prin pădurea cu umbra copacilor și aerul curat, care vă vor ajuta să vă reconectați cu natura. Ne dorim în primul rând să vă molipsim cu liniștea și libertatea oferite de natură! Vă așteptăm cu mult drag!

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Vila în Rucar
Vila Black & White, Săticul de Jos din Rucăr
standard

Vila Black & White, Săticul de Jos din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 16

Vila Black & White, situată în Săticul de Jos Rucăr, sat Săticul de Jos, strada Valea Jugii, nr. 13 - harta, poate găzdui până la 8 adulți în cele 4 spații de cazare disponibile. Această vilă se află la poalele munților, în rezervația naturală Piatra Craiului, oferind peisaje superbe și liniște, în satul Săticul de Jos, comuna Rucar, județul Argeș. Structura de cazare este următoarea: Parter - living de 100m2, bucătărie mare în stil open-space, dormitor cu baie proprie. Etaj - 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie. Peisajul din jur este spectaculos. În living există 3 canapele extensibile unde pot dormi maxim 6 persoane. Curtea are un foisor foarte mare unde se poate servi masa, existând și facilități precum grătar, ceaun, plită și cuptor. Accesul la proprietate se face prin intermediul unei șosele asfaltate. Acceptăm și plăți cu carduri de vacanță! Vă așteptăm cu drag! P.S. Se roagă turiștii să nu confunde această unitate cu black AND white - ERA2 din Rucar (...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Cabana în Rucar
Cabana Cătun Fericit din Rucăr
standard

Cabana Cătun Fericit din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 15

Cabana Cătun Fericit Rucăr este situată în satul Săticul de Jos, pe strada Săticul De Sus, numărul 15 - vezi hartă. Capacitatea acesteia este de până la 22 de adulți într-un singur spațiu de cazare. Cabana se află la poalele munților Piatra Craiului, pe malul râului Dâmbovița, la 15 km de comuna Rucăr și la 10 km de comuna Podul Dâmboviței. Aceasta dispune de 6 camere, din care 4 au baie proprie și 2 au baie comună (fiecare cameră având baia sa proprie). Trei dintre camere sunt dotate cu 2 paturi, iar celelalte 3 au 3 și chiar 4 paturi. Capacitatea maximă de cazare este de 22 de persoane. La parter se află o sufragerie spațioasă, cu bucătărie și baie. În curte se găsește un foisor cu grătar și există și loc de parcare în curte. Cabana este ideală pentru grupuri mai mari de persoane și se organizează petreceri cu foc de tabară și muzică live. (...) citiți întreaga descriere a proprietății.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Rucar
Pensiunea Maryon din Rucăr
standard

Pensiunea Maryon din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 18

Pensiunea Maryon Rucăr, located in the village of Rucăr on Valea Lui Maldăr street, no. 31 - map Capacity: Maximum 14 adults in 7 accommodation spaces Weekend:2800 lei for two nights/integrated. 3500 lei for 3 nights/integrated. The guesthouse offers you the opportunity to relax in a modern hot tub! During the week (Monday to Thursday), the hot tub is included in the full accommodation price. Prices: 1 night accommodation during the week + hot tub - 1700 lei 2 nights accommodation during the week + hot tub - 2800 lei For the weekend (Friday-Sunday) - Hot tub: 1 day/night - 700 lei We also offer off-road excursions. For details, check out our Instagram page "rucarbrasovoverlanding." Pensiunea Maryon is situated in a quiet location, without the crowds, with a fantastic mountain landscape, amidst the firs, where you can spend a long time without feeling bored, enjoying every moment of relaxation with friends and loved ones. The clean mountain air will satisfy the well-being and relaxation of each person and will inclined you to extend your vacation or maybe even come back. Choose Pensiunea Maryon and you will not regret your choice! (...) read more about the property description

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Casa în Rucar
Casa Ștefan din Rucăr
standard

Casa Ștefan din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 12

Casa Ștefan Rucăr, situată în satul Rucăr, pe strada Mara, numărul 13 - pe hartă Capacitate: Maxim 20 de adulți în 9 camere de cazare. Pensiunea Ștefan este amplasată într-un peisaj mirific, înconjurată de păduri de brad și fag, și de ape limpezi de munte. Fauna și flora din împrejurimi oferă privirii o imagine de vis care rămâne întipărită în minte și te face să revii în acest loc. Pensiunea dispune de 8 camere, fiecare cu baie proprie, o bucătărie complet utilată, o terasă cu o priveliște de invidiat și un foisor cu șemineu. De asemenea, la dispoziția oaspeților se află și o sală de joc cu biliard și masă de ping-pong. Vă așteptăm cu drag la pensiunea noastră! (...) citiți mai mult expand_less

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Rucar
Pensiunea Dorul de Munte nr. 222 din Rucăr
pro

Pensiunea Dorul de Munte nr. 222 din Rucăr

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 10

Pensiunea Dorul de Munte nr. 222 situată în comuna Rucăr, sat Rucăr, strada Papușa, nr. 222 - hartă ​Vă stă la dispoziție cu o capacitate de maximum 16 adulți și 8 copii în cele 8 spații de cazare. Situată la poalele munților Iezer-Păpușa, la o distanță de 1 km de centrul comunei Rucăr, această pensiune păstrează farmecul, puritatea și tradițiile locale, fiind parte a zonei turistice Culoarul Rucăr-Bran. Înconjurată de brazi și cântecul păsărilor, caracterul rustic al proprietății se îmbină perfect cu dotările moderne. Se oferă 8 camere cu pat matrimonial și baie proprie, precum și un living spațios (30 locuri) ideal pentru organizarea de evenimente speciale. Proprietatea are o bucătărie complet utilată, terasă acoperită, leagăne, loc de grătar și spațiu de parcare. Poftiți să admirați frumoasele priveliști către pădure și să vă relaxați într-un mediu spațios, unde puteți găsi liniștea mult visată pentru o vacanță, un weekend sau câteva zile, având la dispoziție numeroase activități și trasee deosebite în zonă. Atracțiile turistice din apropiere includ Cheile și Peștera Dâmbovicioara, Mausoleul Mateiaș (la 12 km), Castelul Bran (la 25 km), Barajul Pecineagu (la 30 km), Mănăstirea Nămăiești și Parcul Național Piatra Craiului. Acceptăm și plăți cu tichete de vacanță!

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact