200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Botoșani , Botoșani

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Botoșani

Botoșani este un oraș situat în județul Botoșani, România. Aici vei găsi o atmosferă autentică și bogată în istorie. Explorează centrul istoric al orașului, vizitează muzeele și monumentele locale, și bucură-te de gastronomia tradițională.

Filtreaza dupa categorie
Pensiune în Botoșani
Pensiunea Casa Boema din Mihai Eminescu
pro

Pensiunea Casa Boema din Mihai Eminescu

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 20

Pensiunea Casa Boema Mihai Eminescu, situată în satul Cătămărăști Deal, pe strada Mihai Eminescu, numărul 532 - vezi pe hartă, are o capacitate maximă de cazare de 15 adulți în 10 camere. Cea mai bună opțiune pentru cazare în Botoșani este Pensiunea Casa Boema! Aceasta este amplasată la doar 7 km de centrul orașului. Oferim cele mai bune condiții în camere, având facilități precum aer condiționat, baie privată, balcon propriu, televizor HD, telefon, internet wireless, minibar și multe altele. De asemenea, vă puteți răsfăța cu cele mai delicioase preparate în restaurantul nostru.

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Hotel în Botoșani
Hotel Rapsodia City Center din Botoșani
pro

Hotel Rapsodia City Center din Botoșani

repostat cu 4 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 16

Hotelul Rapsodia City Center Botoșani, situat pe Strada Cuza Vodă, numărul 4, poate găzdui un număr maxim de 150 de adulți în cele 90 de camere disponibile. Suntem bucuroși să vă primim la cel mai mare hotel din Botoșani. Amplasat în inima orașului, Hotelul Rapsodia se distinge prin eleganța clasică a detaliilor și prin confortul oferit de facilitățile moderne. Poziționarea sa privilegiată în centrul orașului Botoșani îl face să iasă în evidență prin eleganța clasică a detaliilor și prin confortul asigurat de dotările moderne.

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact