200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Anunturi din Cugir , Alba

Gasește-ți unitatea de cazare preferata din Cugir

Cugir este un oraș industrial situat în județul Alba, România. Este recunoscut pentru industria sa de armament, dar și pentru frumusețea peisajelor din împrejurimi. Descoperă parcurile și rezervațiile naturale din zonă și bucură-te de ospitalitatea locuitorilor.

Filtreaza dupa categorie
Cabana în Cugir
Cabana Garden House din Cugir
standard

Cabana Garden House din Cugir

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 19

Cabana Garden House Cugir, str. Serelor, nr. 3B - map In a garden of 4000 square meters full of greenery and with parking spaces in the yard, we have a cabin with 7 bedrooms, each equipped with 4k smart TV, Wi-Fi, 2 bathrooms, fully equipped kitchen, spacious living room for dining, pergola, and barbecue area. We are waiting for you!

Unitatea nu are preturi si servicii definite
Pensiune în Cugir
Pensiunea Casa Albastră din Cugir
pro

Pensiunea Casa Albastră din Cugir

repostat cu 3 săptămâni în urmă
Vizualizări anunț: 17

Pensiunea Casa Albastră Cugir, situată pe strada Sat Vinerea, Principala, nr. 390A, are o capacitate maximă de 38 de adulți în 19 camere de cazare. Pensiunea Casa Albastră, situată în satul Vinerea, pune la dispoziție 6 camere. Din cele 6 camere, 2 sunt dotate cu câte 2 paturi simple pentru o persoană, baie privată, frigider, televizor, dulap și birou. Celelalte 4 camere sunt dotate cu baie privată, un pat dublu mare, frigider, televizor și birou. Pensiunea dispune de o terasă privată unde oaspeții se pot bucura de băuturi răcoritoare, cocktail-uri, bere la halbă sau o cafea dimineața. Pentru confortul clienților, există o parcare în curtea interioară. De asemenea, pensiunea este echipată cu un sistem de alarmă și camere de supraveghere funcționale 24/24.

Unitatea nu are preturi si servicii definite

Întrebări și răspunsuri

Acasa
Poveste
Blog
Contact