200 CREDITE BONUS LA ÎNREGISTRARE

Vezi anunțurile pe oraș/județ

Termeni și Condiții

CazareLaTelefon.ro

Bine ați venit pe CazareLaTelefon, platforma dedicată unităților de cazare din Romania! Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții, deoarece ei stabilesc regulile și responsabilitățile pentru utilizarea aplicației noastre. Prin utilizarea CazareLaTelefon, sunteți de acord cu acești termeni și condiții și vă asumați obligația de a-i respecta.

*1. Cont și Profil:* - Pentru a utiliza funcționalitățile complete ale CazareLaTelefon, trebuie să vă creați un cont personal sau de business. - Sunteți responsabil pentru informațiile din profilul dvs. și trebuie să furnizați date corecte și actualizate. - Este interzisă crearea de conturi false sau utilizarea contului altcuiva fără permisiunea acestuia. - Aveți dreptul să încărcați o poză de profil și o imagine de copertă.

*2. Mesaje și Conversații:* - CazareLaTelefon vă permite să comunicați cu alți utilizatori și cu unitățile de cazare prin mesaje. - Respectați regulile de politețe și evitați conținutul ofensator sau nepotrivit în mesaje.

*3. Rezervări:* - Puteți utiliza funcția de rezervare pentru a programa șederi la unitățile de cazare partenere. - Confirmați sau anulați rezervările în termenii specificați de unitatea de cazare.

*4. Proprietati:* - Utilizatorii business pot posta anunțuri despre serviciile de cazare și ofertele lor. - Trebuie să furnizați informații corecte și actualizate în anunțurile dvs.

*5. Anunțuri de Angajare:* - Unitățile de cazare pot posta anunțuri de angajare pentru pozițiile disponibile. - Utilizatorii pot aplica pentru aceste poziții conform instrucțiunilor din anunț.

*6. News Feed:* - News feed-ul vă ține la curent cu noutățile, actualitățile și postările din comunitatea CazareLaTelefon.

*7. Stories:* - Puteți crea povești care dispar în 24 de ore, oferindu-vă o opțiune temporară pentru a vă exprima creativitatea și a vă împărtăși momentele.

*8. Confidențialitate și Date Personale:* - CazareLaTelefon protejează confidențialitatea datelor dvs. personale, conform Politicii noastre de Confidențialitate.

*9. Respectarea Legii:* - Utilizarea platformei trebuie să respecte legile aplicabile și regulamentele locale.

*10. Suspendarea Contului:* - Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau închide conturile care încalcă acești termeni și condiții.

Acești termeni și condiții pot fi modificați în funcție de evoluția platformei. Utilizatorii vor fi informați despre astfel de modificări.

Vă mulțumim pentru folosirea CazareLaTelefon! Apreciem că faceți parte din comunitatea noastră și vă așteptăm să contribuiți la dezvoltarea acestei platforme pentru unități de cazare.

Acasa
Poveste
Blog
Contact